ACCIDENT GRAV pe DN1: O persoana a murit si alte cinci au fost ranite in coliziune

O persoana a murit si alte cinci au fost ranite, intr-un accident rutier petrecut, duminica, pe drumul national 1, intre Ploiesti si Brasov, in localitatea prahoveana Banesti, dupa ciocnirea a doua autoturisme, traficul in zona accidentului desfasurandu-se cu dificultate si fiind dirijat, informeaza Mediafax.

Conform Politiei Prahova, accidentul a avut loc in localitatea Banesti, la kilometrul 83 al drumului national 1, pe sensul se mers Ploiesti – Brasov. Primele informatii arata ca doua autoturisme au intrat in coliziune, in conditii care nu au fost stabilite inca.

Citeste si: Accident in Brasov, un microbuz s-a rasturnat aproape de Cristian, 11 persoane au fost ranite 

In urma impactului, o persoana a murit si alte cinci sunt ranite. Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Prahova, intre victime se numara si doi copii, iar persoana decedata este un adult, noteaza Mediafax.

La ora transmiterii acestei stiri echipajul de descarcerare al ISU intervine pentru scoaterea unei persoane ranita, ramasa incarcerata in una dintre masini. Circulatia in zona este restrictionat, fiind dirijata de catre politistii rutieri.

Sursa foto: realitatea.net