ACCIDENT GRAV pe DN7, in judetul Arad. O persoana a MURIT, iar alte doua au fost ranite

Circulatia autovehiculelor este blocata la aceasta ora pe sensul de deplasare Arad-Deva al DN 7, in zona kilometrului 443, pe raza administrativ-teritoriala a localitatii Petris din judetul Arad, din cauza unui ACCIDENT RUTIER in care este implicat un autoturism si un ansamblu de vehicule format dintr-un autotractor si o semiremorca, a anuntat Centrul Infotrafic.

UPDATE 12.21: Traficul rutier se desfasoara in conditii normale la locul producerii accidentului de circulatie de pe raza administrativ-teritoriala a localitatii Petris din judetul Arad, a anuntat Centrul Infotrafic.

Potrivit sursei citate, pana in acest moment se cunoaste ca, pe langa pagubele materiale, din accident a mai rezultat decesul unei persoane aflata in autoturism, precum si ranirea altor doua persoane din acelasi vehicul.

Potrivit surselor citate, trei persoane din autoturism au fost ranite.

Citeste si: ACCIDENT GRAV pe DN 1B: Un barbat a MURIT, iar altul e ranit

Din primele informatii reiese ca evenimentul s-a produs din cauza faptului ca semiremorca ansamblului de vehicule a derapat si, dupa ce s-a rotit in cupla de prindere cu vehiculul ei tragator, a patruns pe contrasens unde a intrat in coliziune cu autoturismul care se deplasa regulamentar. Cel mai probabil, motivele deraparii semiremorcii sunt legate de neadaptarea vitezei de deplasare la conditiile de drum si trafic, insa atat acestea, cat si gradul de vinovatie al partilor vor fi stabilite in concret, ulterior, pe cale de ancheta, mai spun sursele citate.

La fata locului se afla politia rutiera care ia masuri pentru salvarea de vieti omenesti, limitarea pagubelor, preintampinarea producerii unor situatii mai grave, fluidizarea traficului si efectuarea cercetarilor ce se impun.

Citeste si: PATRU COPII au fost RANITI intr-un accident de masina

Politistii le recomanda tuturor conducatorilor auto care tranziteaza zona ACCIDENTULUI sa astepte in coloana, iar cand traficul se va relua, sa circule cu atentie sporita si sa respecte semnalele si indicatiile politistilor.

In cauza au fost sesizate si alte autoritati responsabile, pentru a interveni conform competentelor ce le revin.