ACCIDENT grav pe DN7, judetul Arad: Un MORT si trei raniti

O persoana si-a PIERDUT VIATA si alte trei au fost RANITE, luni dimineata, in urma unui GRAV ACCIDENT pe DN 7, in judetul Arad. In urma COLIZIUNII traficul rutier s-a desfasurat cu dificultate.

ACCIDENTUL a avut loc pe DN 7, in centrul localitatii Mandruloc, judetul Arad, dupa ce soferul bulgar al unui autoturism Audi inmatriculat in Germania a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, unde s-a CIOCNIT frontal cu un autocar in care se aflau 32 de pasageri.

In urma impactului, autocarul a ajuns in santul de pe marginea drumului, fara sa se rastoarne, suferind avarii usoare si fara ca vreunul dintre pasageri sa fie RANIT.

Soferul autoturismului implicat in accident A MURIT, iar alti trei pasageri din masina, tot bulgari, au fost RANITI GRAV. Cei patru se intorceau in Germania, la munca, dupa ce fusesera la o nunta in Bulgaria. Pentru scoaterea VICTIMELOR din autoturism a intervenit un echipaj de descarcerare al pompierilor, iar cei trei raniti au fost transportati cu ambulante la Spitalul Judetean de Urgenta Arad.

Citeste si: TRAGEDIE IN ILFOV: TREI BARBATI AU MURIT, IAR ALTI DOI SUNT IN STARE GRAVA DUPA CE AU PARTICIPAT LA O CURSA ILEGALA DE MOTOCICLETE

Potrivit comisarului sef Mircea Cherechean de la Politia Rutiera Arad, din primele cercetari reiese ca ACCIDENTUL a avut loc pe fondul oboselii soferului din Audi, care ar fi adormit la volan.

Pasagerii din autocar au spus ca lucreaza la Opera din Constanta si se intorceau dintr-un turneu in Germania.

Circulatia in zona producerii accidentului a fost blocata circa o ora pe ambele sensuri.