ACCIDENT GRAV pe DN73 A: Sase persoane au fost ranite dupa ce un microbuz a intrat intr-o cisterna

Sase persoane au fost ranite, marti dimineata, dupa ce microbuzul in care se aflau a intrat intr-o cisterna care circula in fata acestuia.

Accidentul a avut loc pe DN73 A, intre localitatile brasovene Rasnov si Zarnesti.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Brasov, comisarul sef Liviu Naghi, accidentul s-a petrecut pe DN73A, intre localitatile Rasnov si Zarnesti, dupa ce soferul unui microbuz de transport persoane nu a pastrat distanta corespunzatoare fata de o cisterna care circula in fata si a lovit-o.

Citeste si: ACCIDENT DE AUTOBUZ in localitatea Valu lui Traian. Sapte PERSOANE au fost RANITE

“Soferul microbuzului este un barbat din Codlea in varsta de 44 de ani, care transporta sapte pasageri, muncitori la Parcul Industrial Zarnesti. El nu a pastrat distanta corespunzatoare fata de cisterna care circula in coloana in fata sa si a intrat in coliziune cu aceasta. Cisterna era goala, dar in urma impactului s-a spart radiatorul acesteia si a curs lichid pe carosabil, dar nu a fost vorba despre combustibil”, a spus Naghi.

In urma impactului, sase pasageri din microbuz au fost raniti usor, iar la locul accidentului au ajuns trei echipaje SMURD si o ambulanta, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, Ciprian Sfreja.

Citeste si: ACCIDENT GRAV pe DN7, in judetul Arad. O persoana a MURIT, iar alte doua au fost ranite

“Trei dintre raniti au refuzat sa fie transportati la spital, iar ceilalti trei, barbati cu varstele de 29, 52 si 53 de ani, au fost transportati la spital, dar sunt in afara pericolului. Ei au suferit diverse traumatisme usoare, la cap si membre”, a spus reprezentantul ISU Brasov.

Sursa foto: newsbv.ro