Accident grav pe Drumul European 85. Trei fete, lovite de o soferita vitezomana

Un accident grav s-a petrecut, astazi, pe raza comunei buzoiene Cioranca atunci cand o soferita care rula cu o viteza foarte mare a acrosat trei tinere care stateau in fata unei case.

Un accident rutier grav s-a produs in comuna Cioranca din judetul Buzau, o soferita vitezomana pierzand controlul volanului si intrand intr-un grup de fete care se aflau in fata unei case. Din fericire nu au existat victime, insa toate cele trei fete au fost transportate de urgenta la spital.

Conform martorilor oculari, soferita vitezomana circula cu peste 100 de kilometri la ora, iar dupa ce a acrosat cele trei fete s-a rasturnat cu masina in curtea casei respective. Cele trei fete, cu varste cuprinse intre 7 si 19 ani, au scapat ca prin minune cu viata dupa ce masina soferitei vitezomane a dat peste ele.

“Pe fondul unei depasiri neregulamentare, soferita a pierdut controlul asupra directiei de mers, a parasit partea carosabila si a acrosat trei persoane care se aflau in dreptul unui imobil” a declarat Adrian Rosioru, inspector principal al Politiei din judetul Buzau.

Sursa foto: rtv.net