ACCIDENT GRAV pe Podul Baneasa. Traficul pe DN1, reluat pe ambele sensuri. UPDATE

Cinci persoane au fost ranite miercuri seara, in urma unui accident rutier petrecut pe podul Baneasa, la iesire din Bucuresti. Traficul pe DN1 este complet blocat, potrivit centrului Infotrafic.

UPDATE 23:10: Traficul rutier se desfasoara normal pe ambele sensuri pe DN 1, in zona IKEA, dupa ce a fost restrictionat in urma unui accident rutier produs pe podul Baneasa, in urma caruia au fost ranite patru persoane, informeaza Diana Sarca, purtator de cuvant al Brigazii Rutiere, citata de Agerpres.

Dupa accident, traficul pe DN1 a fost deviat pe sub pasarela din zona si la scurt timp a fost reluat doar pe sensul de intrare in Bucuresti.

Potrivit datelor furnizate de politistii rutieri, accidentul s-a produs din cauza unui sofer care a pierdut controlul volanului autoturismului in care se afla si a intrat intr-o masina care venea din sens opus.

In accident au fost raniti doi copii — o fetita de 5 ani, cu traumatism cranio-cerebral, si un baietel de 6 ani, cu fractura de femur, care au fost dusi la spital cu alte mijloace pana la sosirea ambulantelor SMURD — si alte doua persoane, un barbat de 40 de ani si o femeie de 35 de ani, cu traumatisme abdominale, transportati la Spitalul Floreasca.

Interventia a fost facuta cu o masina de de

 Stire initiala

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la ora 20.45, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme, circulația rutiera pe DN1, este blocata la iesirea din Bucuresti catre Ploiesti (zona magazinului Ikea).

Traficul rutier a fost deviat prin pasajul de sub DN1.

Potrivit Mediafax, cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite dupa coliziunea mai multor masini.

Sursa foto: evz