ACCIDENT GRAV pe soseaua de centura a Aradului: Trei tineri au murit

Un grav accident rutier a avut loc, sambata dimineata, in jurul orei 06.00, pe soseaua de centura a municipiului Arad. In urma acestui tragic incident, trei tineri si-au pierdut viata, un al patrulea, ranit grav, fiind transportat la Spitalul Judetean  Arad, informeaza postul Romania Tv.

Accidentul s-a petrecut dupa ce soferul unui autoturism marca Mercedes, care se deplasa alaturi de inca trei persoane in directia Pecica, a pierdut controlul volanului si s-a izbit violent de un gard de ciment, pe segmentul de drum dintre str. 6 Vanatori si BAT. In urma impactului, autoturismul a zburat zeci de metri, apoi, in cadere, s-a mai lovit de o bucata de ciment, dupa care s-a rasturnat pe campul din dreapta soselei.

Doua echipaje de la ISU Arad au intervenit, deoarece persoanele erau incarcerate intre fiarele contorsionate ale automobilului. Din pacate, doi dintre tineri au murit pe loc, iar al treilea a decedat la cateva minute dupa ce a ajuns la fata locului echipajul SMURD. A patra persoana, care are rani grave, a fost transportata la spital.

Autoritatile au demarat o ancheta pentru stabilirea exacta a cauzelor care au dus la producerea acestui grav eevniment rutier.

Sursa foto: realitatea.net