ACCIDENT in Hunedoara. Afaceristul Georgel Lascar si liderul PSD Vulcan, Marin Coltescu, raniti grav

ACCIDENT GRAV IN HUNEDOARA. Omul de afaceri Georgel Lascar si presedintele organizatiei PSD din Vulcan, Marin Coltescu, au fost raniti pe DN66, in zona localitatii Pui, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un autoturism condus de o femeie.

Evenimentul rutier a fost provocat de o soferita din judetul Alba, care a intrat pe contrasens in autoturismul in care se aflau Georgel Lascar si Marin Coltescu, intr-o curba la dreapta. Accidentul s-a produs in localitatea Baiesti, in apropiere de Pui, pe DN 66 Hateg – Petrosani.

“In urma impactului, a rezultat ranirea grava a conducatorului auto (n.r. Georgel Lascar) si ranirea usoara a conducatoarei auto si a doi pasageri, aflati in cele doua autoturisme implicate in evenimentul rutier”, a declarat comisarul de politie Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara, citat de zhd.ro.

Georgel Lascar, un cunoscut om de afaceri din Valea Jiului, se afla in stare grava la spital. In impact a fost ranit si liderul PSD din Vulcan, Marin Coltescu. Autoturismul era condus de Georgel Lascar.

Citeste si: Presedintele Camerei de Comert Braila a murit intr-un accident rutier

Foto: Romania Libera