ACCIDENT HUSI: 12 copii au fost RANITI! La volanul masinii se afla un copil, PROFESORUL era BEAT

Un ACCIDENT rutier s-a petrecut duminica in Husi, judetul Vaslui, si s-a soldat cu RANIREA a 12 copii, unul dintre acestia aflandu-se la volanul masinii. Se pare ca pe scaunul din dreapta al masinii se afla un profesor BEAT care a fost RANIT la randul sau informeaza postul Romania Tv.

COPIII, cu varste cuprinse intre 16 si 17 ani, plecasera la iarba verde impreuna cu profesorul lor, insa pe drumul de intoarcere masina in care se aflau s-a izbit de o piatra. Era vorba de o masina DACIA Papuc care era CONDUSA de un copil, iar o parte din adolescenti se aflau pe platforma masinii, anunta Romania TV.

Citeste si: ACCIDENT GRAV in ALBA: Sapte persoane ranite, intre care trei COPII, dupa rasturnarea unui microbuz

Pe scaunul din dreapta se afla PROFESORUL copiilor, aflat in stare de EBRIETATE. Cand masina s-a lovit de piatra, copiii de pe platforma au fost rasturnati la pamant. Atat copiii, cat si profesorul au fost dusi la spital. Trei persoane, printre care se afla si profesorul, au suferit fracturi de bazin, fracturi nazale si de antebrat.

Citeste si: ACCIDENT GRAV: Trei persoane au MURIT dupa ce masina in care erau s-a rasturnat si a luat FOC 

Toate cele 13 persoane, 12 copii si un profesor, aflate in masina sunt acum in afara oricarui pericol. Se pare ca si copilul aflat la volan ar fi consumat ALCOOL. Adolescentului i se va intocmi DOSAR PENAL pentru VATAMARE CORPORALA din culpa. 

Sursa foto: realitatea.net