Accident in Belgia, patru copii romani au fost raniti

Un accident tragic s-a produs, in noaptea de sambata spre duminica, in Belgia, patru copii romani fiind raniti. Din primele informatii, se pare ca unul dintre copii se afla la volan, potrivit DH.be.

Cei patru copii romani de nationalitate romana au varste cuprinse intre 12 si 14 ani. Accidentul s-a produs in noaptea de sambata spre duminica, in Berlare (Flandra Orientala).

Guvernatorul provinciei Flandra orientala, Jan Briers, a explicat ca masina in care se aflau copii a iesit de pe carosabil la un viraj.

Unul dintre copii se afla la volanul masinii, potrivit informatiilor aparute in presa belgiana. Unul dintre baieti este grav ranit, iar ceilalti au rani usoare. Accidentul a avut loc in timpul evenimentului “Noaptea securitatii”, organizat in Flandra orientala.

Masina a depasit in mare viteza un post de control si a fost apoi urmarita de catre politisti, a precizat guvernatorul Briers.

“In timpul urmaririi, persoana care se afla la volan a ratat virajul si nu a putut evita accidentul. Cele patru persoane aflate in masina au fost duse la spital. Pare sa fie vorba de patru baieti de nationalitate romana cu varste cuprinse intre 12 si 14 ani”, a spus Jan Briers.

Foto: ziare.com