Accident in Bucuresti, intre Unirii si Piata Universitatii. O tanara de 23 de ani a murit pe loc dupa ce a fost lovita de un Mercedes

Un grav accident rutier s-a produs, miercuri seara, in Bucuresti. O tanara in varsta de 23 de ani a murit pe loc dupa ce a traversat strada neregulamentar in zona Unirii.

Fata a fost spulberata  de un autoturism marca Mercedes chiar in apropiere de Cocor. Fata a traversat fara sa se asigure, politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa.

Soferului autoturismului de lux, in varsta de 20 de ani, circula regulamenta pe Bulevardul I.C. Bratianu si sustine ca nu a avut timp sa o evite. “Am vazut doar ca a lovit parbrizul. Atat am avut timp sa inregistrez” – a declarat soferul.

Insa, declaratiile martorilor difera. Acestia sustin ca tanara a fost lovita in plin de doua masini ai caror soferi se luasera la intrecere si a fost purtata pe capota masinii aproape o suta de metri, pentru ca mai apoi aceasta sa se prabuseasca langa autoturism.

“Am auzit o lovitura. Mercedesul acesta s-a luat la intrecere cu ala masina”, spune unul dintre martori, pentru TVR.

“Evenimentul rutier s-a produs pe Bulevardul I.C. Bratianu dinspre Unirea catre Piata Universitatii. O tanara de aproximativ 23 de ani ar fi traversat strada prin loc nepremis si fara sa se asigure, moment in care a fost surprinsa si accidentata mortal de un autoturism marca Mercedes la volanul caruia se afla un tanar de aproximativ 20 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind unul negativ”, a declarat Andrei Codau, purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei.