Accident in Bucuresti, pe Podul Pipera. O persoana a fost grav ranita

Un grav accident rutier s-a produs, duminica dimineata, pe Podul Pipera din Bucuresti. Accidentul s-a produs pe fondul oboselii, soferul in varsta de 30 de ani adormind efectiv la volan, ceea ce a dus la pierderea controlului masinii, care a intrat pe contrasens si a lovit un alt autoturism.

Potrivit televiziunilor de stiri, soferul masinii care circula regulamentar, in varsta de 35 de ani, a fost grav ranit, piciorul fiindu-i sectionat. Politistii au venit imediat la locul accidentului si au constatat ca este nevoie de un echipaj de la descarcerare.

Acestia s-au chinuit cateva zeci de minute pentru a scoate soferul grav ranit din autoturism. Cei de la descarcerare au fost nevoiti sa taie masina in jurul soferului, astfel incat sa nu-i provoace acestuia rani mult mai grave.

Soferul care a produs accidentul s-a ales cu o mana rupta in urma acestui accident. In cele doua masini implicate in coliziune se aflau doar soferii.

Un alt accident grav s-a produs, azi-noapte, in judetul Buzau. Tot pe fondul oboselii, a vitezei excesive si, posibil, a consumului de bauturi alcoolice, doi tineri au intrat cu masina intr-un magazin, iar in urma impactului au murit pe loc. AFLA AICI DETALII

Foto: Captura RTV