Accident în București: Un taximetrist a băgat un polițist în spital

O mașină a Poliţiei Capitalei a fost implicată, vineri, într-un accident rutier. Accidentul s-a produs pe strada Berzei, din Capitală, după ce autoturismul Poliţiei Capitalei a pătruns într-o intersecţie, fiind lovit de un autoturism taxi, notează news.ro.

Update: “Am intrat pe verde, dânşii înainte de terminarea refugiului au dat drumul la sirenă şi s-a produs impactul. Organele de anchetă care fac măsurători, cu toate că-s colegi, sper să-şi facă datoria. Eu veneam după Occidentului şi domnii poliţişti veneau de pe Buzeşti. Am şi martori.”, a mărturisit taximetristul implicat în accident pentru Antena 3.

Știre inițială

În urma incidentului, un agent de poliție a fost rănit uşor, fiind transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, traficul rutier nu este blocat, ci doar cel al tramvaielor. Din primele informaţii, taximetristul nu ar fi acordat prioritate autoturismului poliţiştilor, un agent fiind rănit, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere a Capitalei.

Potrivit Brigăzii Poliţiei Rutiere a Capitalei, semnalele luminoase şi sonore ale maşinii de poliţie erau în funcţiune, însă taxiul nu ar fi acordat prioritate. Poliţia Rutieră a declanşat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Sursa foto: stiripesurse.ro