Accident in Buzau, doi tineri au murit dupa ce au intrat cu masina intr-un magazin

Un grav accident rutier s-a produs, azi noapte, in judetul Buzau. Doi tineri au murit pe loc, dupa ce soferul autoturismului in care se aflau a pierdut controlul volanului si a intrat cu o viteza ametitoare intr-un magazin, oprindu-se intr-un zid de beton.

Tinerii fusesera la o petrecere intr-un club, iar in drum spre casa, intr-o curba, soferul a pierdut controlul volanului. Potrivit televiziunilor de stiri, masina a in care se aflau cei doi tineri intrat cu viteza in geamurile unui magazin, iar mai apoi s-a oprit intr-un perete de beton.

Cei doi baieti nu au avut nicio sansa sa supravietuiasca accidentului, sustin martorii. Tragedia rutiera s-a produs in noaptea de sambata spre duminica, in jurul orei 03.00, in localitatea Maracineni.

Citeste si: Un turist s-a accidentat grav in Muntii Piatra Craiului

Tinerii care au decedat in accident aveau unul 19 ani, iar celalalt 25 de ani. Impactul a fost atat de puternic incat au fost distrusi si stalpii de sustinere ai peretelui. O camera de supraveghere a inregistrat accidentul.

Politistii au deschis o ancheta in acest caz, urmand a fi stabilite cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului, insa se presupune ca soferul ar fi consumat alcool. Acest lucru va fi, insa, stabilit de expertiza medico-legala.