ACCIDENT in CAPITALA: Sapte persoane au avut nevoie de medici dupa ce o tanara de 19 ani a intrat cu masina intr-un camion

O soferita in varsta de 19 ani a perdut controlul volanului, sambata noaptea, si a intrat intr-un camion care circula regulamentar, potrivit Protv.

Accidentul s-a produs in centrul Capitalei, iar martorii au spus ca totul s-a intamplat dupa o explozie a circuitelor automobilului.

La fata locului au intervenit si pompierii pentru a descarcera o pasagera din autoturismul tinerei. In urma impactului, sapte persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale.

„A facut explozie la roata din stanga si a intrat pe contrasens si a intrat in masina de gunoi. S-a strans foarte repede lume in jurul lor, au incercat sa ii ajute, nu au putut”, a declarat un martor.

Si soferul camionului care a incercat sa evite impactul a avut nevoie de ingrijiri medicale

„Cel cu camionul a tras cat a putut dreapta de volan. Nu se mai oprea si in final s-a oprit an pom”, a mai spus un martor.

Politistii incearca acum sa din ce cauze s-a produs accidentul si au precizat ca soferii nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.

Sursa foto: gandul