Accident in Chirnogeni, judetul Constanta, soldat cu patru morti si o persoana ranita

Un grav ACCIDENT rutier s-a produs, in noaptea de sambata spre duminica, in localitatea Chirnogeni, judetul Constanta, soldat cu patru morti si un ranit. Victimele aveau varste cuprinse intre 17 si 30 de ani.

Mai multe echipaje ale pompierilor militari si ale politiei rutiere au sosit la locul  accidentului. Fortele de interventie au gasit o masina complet distrusa care a demolat fatada unui magazin, potrivit Adevarul.

Patru dintre ocupantii masinii au murit, iar pasagerul din dreapta-fata era grav ranit. Barbatul de 22 ani din comuna Valcele a fost transportat la Spitalul de Urgenta din Constanta, dar medicii sunt rezervati in privinta diagnosticului. Tanarul era in stare de ebrietate.  

Citeste si: A murit in bratele soului asteptand ambulanta

Martorii spun ca soferul autoturismului – un barbat de 30 ani din satul constantean Darabani – circula cu viteza foarte mare si intr-o curba nu a mai putut pastra controlul volanului.  Masina a intrat pe contrasens a acrosat un alt autoturism parcat regulamentar si apoi a distrus fatada unui magazin si s-a rasturnat.  

Impactul a fost atat de puternic incat patru dintre cei cinci tineri au suferit traumatisme grave. Pericolul era cu atat mai mare cu cat masina a distrus un stand cu butelii pline care puteau sa explodeze in orice moment.