ACCIDENT in Galati: O masina a POLITIEI MILITARE a fost LOVITA de un TAB AMERICAN

O masina a POLITIEI MILITARE, marca Dacia, a fost LOVITA vineri, pe Drumul de Centura al municipiului Galati, de un TAB al armatei americane, ambele deplasandu-se in cadrul unui convoi cu destinatia Poligonul Smardan.

In urma impactului, masina POLITIEI MILITARE a fost avariata, dar soferul nu a fost ranit. TAB-ul militarilor americani si-a continuat drumul alaturi de celelalte vehicule din convoiul militar, la fata locului ramanand doar masina avariata.

Potrivit reprezentantilor POLITIEI MILITARE, se pare ca soferul Daciei a facut o manevra gresita si autoturismul a fost acrosat de TAB. Incidentul va fi cercetat de POLITIA MILITARA, care va stabili cu exactitate ce s-a intamplat, dar si cine se face vinovat de producerea incidentului.

Citeste si: VIDEO EXERCITIUL MILITAR WIND SPRING 15 DE LA POLIGONUL SMARDAN de la GALATI

In urma accidentului, traficul pe Drumul de Centura s-a desfasurat timp de o ora cu dificultate.

Acesta este al doilea incident anul acesta in care un vehicul al armatei este implicat intr-un accident rutier. Pe 25 martie, soferul unui Logan nu a respectat indicatiile POLITIEI MILITARE si a intrat intr-un alt autovehicul parcat, care a fost apoi proiectat intr-un TAB, potrivit Agerpres.

Citeste si: WIND SPRING 15: Peste 2.200 de MILITARI participa la un EXERCITIU MULTINATIONAL in poligonul Smardan

In Poligonul Smardan din judetul Galati se desfasoara, pana pe 30 aprilie, exercitiul Wind Spring 15, la care participa peste 1.700 de militari cu armament si tehnica de lupta din armatele Regatului Unit al Marii Britanii, Republicii Moldova, Romaniei si Statelor Unite ale Americii.

Sursa foto: digi24.ro