Accident in Gorj, in localitatea Plopsoru. Doua persoane au murit, alte cinci sunt ranite

Accident grav in judetul Gorj. Accidentul s-a produs miercuri, in jurul orei 11.00, in localitatea Plopsoru, un autoturism s-a ciocnit violent cu un camion, doua persoane au decedat, iar alte cinci au fost ranite.

Dintre cele cinci persoane ranite, una este un copil in varsta de 9 ani. Reprezentantii ISU Gorj au precizat ca accidentul s-a produs in dreptul comunei Plopsoru, la locul accidentului fiind trimise trei ambulante, un echipaj de descarcerare si unul SMURD. Trei dintre victime au avut nevoie de operatiuni de descarcerare, iar doua persoane au decedat. Operatiunile de descarcerare continua si la aceasta ora si se aplica manevre de resuscitare.

Din primele informatiile furnizate de centrul Infotrafic, circulatia autovehiculelor este intrerupta pe ambele sensuri de deplasare ale D.N. 66 Targu Jiu – Petrosani, in localitatea Plopsoru, din cauza unui accident rutier, in care sunt implicate un autoturism si un ansamblu de vehicule (format dintr-un autotractor si-o semiremorca).

Din primele informatii, reiese ca in urma producerii acestui eveniment, doua persoane au decedat, iar alte doua sunt ranite si ramase incarcerate.

La fata locului se afla politia rutiera competenta teritorial, care ia masuri pentru limitarea pagubelor, preintâmpinarea producerii unor situatii mai grave, desfasurarea cercetarii locului faptei si fluidizarea traficului.

Foto: gazetabt.ro