ACCIDENT in Ilfov: Un sofer a ajuns cu masina in DAMBOVITA din cauza vitezei

Din cauza vitezei si a neatentiei la volan, un sofer a derapat si a plonjat in raul Dambovita, in noaptea de vineri spre sambata.

Accidentul s-a produs la intrarea in localitatea Popesti Leordeni, din judetul Ilfov. Cel mai probabil, spun martorii, cel de la volan a condus cu viteza, iar, intr-o curba usoara, a zburat pur si simplu de pe sosea si a plonjat in Dambovita. Masina a ramas rasturnata pe o parte si astfel a putut fi vazuta de alti soferi, care au sunat la 112.

La sosirea echipajelor de interventie, soferul nu a fost gasit in autoturism si a fost nevoie si de interventia scafandrilor. Acestia au cautat in apa timp de o ora, insa nu au descoperit nicio victima. “In masina nu se afla absolut nimic. Nu sunt victime surprinse in masina si nici pe langa masina pe raza de 100 in amonte si 200 – 300 de metri in aval”, a spus Cornel Usa de la ISU Bucuresti.

Citeste si: ACCIDENT GRAV la ARAD: Doua persoane au MURIT, alte zece sunt RANITE

Pe caroseria autoturismului au fost descoperite doar cateva urme de sange, ceea ce-i face pe anchetatori sa creada ca soferul ar fi putut iesi din masina.

In zona in care s-a produs accidentul apa are o adancime de un metru si jumatate si, teoretic, victima s-ar fi putut salva, daca nu ar fi fost fost ranita. In plus, exact in aceeasi zona s-au mai produs si alte accidente similare, unde soferii au iesit singuri din apa si abia a doua zi s-au dus la politie, sa spuna ce s-a intamplat.

Citeste si: Accident grav in Constanta, un mort si patru raniti in fata City Park Mall – UPDATE

Intre timp, politistii incearca sa identifice proprietarul masinii pentru a afla detalii necesare in ancheta. In cazul in care nu se va ajunge la o concluzie, cautarile in Dambovita vor fi reluate sambata, pe lumina.

Sursa foto: stirileprotv.ro