Accident grav in judetul Arad intre un tren care circula pe ruta Timisoara – Lipova si un camion

Un grav accident feroviar s-a produs, miercuri seara, intre un tren de pasageri si o autobasculanta incarcata cu nisip. Accidentul s-a produs in judetul Arad, intre un tren care circula pe ruta Timisoara – Lipova si un camion, patru persoane fiind ranite.

Trenul plecase din Timisoara si urma sa ajunga in orasul Lipova, din judetul Arad. Accidentul s-a produs la mai putin de 10 kilometri de destinatie, potrivit Digi 24. Mecanicul trenului si soferul camionului au fost raniti, la fel si doi dintre cei opt pasageri aflati in vagoane in momentul coliziunii.

Citeste si: ACCIDENT GRAV in Mures: O persoana a MURIT, iar alte trei au fost RANITE dupa ce un SOFER BAUT a intrat pe CONTRASENS

Politistii ancheteaza accidentul, iar primele indicii arata ca de vina este barbatul aflat la volanul autobasculantei, care nu s-ar fi asigurat la trecerea peste calea ferata.

Soferul a fost transportat la Spitalul Judetean Arad, alaturi de ceilalti raniti, si risca sa se aleaga cu dosar penal pentru vatamare corporala.

Citeste si: Accident grav in Buzau, trei oameni au murit carbonizati pe DN 2