Accident in lant pe autostrada Bucuresti-Pitesti. Patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite, in noaptea de duminica spre luni, pe autostrada Bucuresti-Pitesti, in urma unui accident in care au fost implicate patru autovehicule.

Accidentul s-a produs la kilometrul 29, in sensul de mers spre Capitala. Dupa primele cercetari, o soferita ar fi lovit un autoturism care circula regulamentar pe banda dreapta. Din spate venea cu viteza un automobil de teren, care a intrat in cele doua masini. In urma impactului, cele trei autoturisme s-au rostogolit pe sosea, doua dintre ele ajungand pe campul de langa autostrada. Un al patrulea autoturism a fost lovit usor in partea din spate. In ultimul moment, soferul a reusit sa traga de volan si a intrat intr-un sant de pe marginea drumului. Intrucat nu avea viteza mare, a scapat nevatamat.

Citeste si: Un barbat a murit duminica noapte pe Podul Grant din Capitala

Cele patru persoane ranite se aflau doua in masina acrosata de soferita, iar celelalte in masina de teren. Soferul acesteia din urma a fost grav ranit in zona capului. Toti au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale.

Oamenii legii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate cauzele si imprejurarile in care s-a produs acest accident.

Sursa foto: realitatea.net