Accident in lant soldat cu 2 morti si 20 de raniti in Serbia

Doua persoane si-au pierdut viata si alte 20 au fost ranite in Serbia in urma unui accident in lant in care au fost implicare zeci de masini.

Doua persoane au murit, alte 20 fiind ranite, in urma a doua caramboluri succesive care au implicat 36 de vehicule in apropiere de Belgrad, pe autostrada care leaga capitala Serbiei de orasul Zagreb, din Croatia. Primul accident, care a implicat 16 vehicule, s-a produs in apropiere de punctul de taxare Simanovci, la circa 30 de kilometri vest de Belgrad, scrie realitatea.net, fiind urmat de un nou carambol, la doar cateva sute de metri departare, care a implicat 20 de vehicule.

Cele doua accidente au fost provocate de ceata densa care a acoperit autostrada E-75 in cursul diminetii si a facut ca vizibilitata sa fie una extrem de mica. Circulatia pe aceasta axa a autostrazii este foarte intens in aceasta perioada din cauza sarbatorilor de sfarsit de an, cozile la intrarea in Serbia dinspre Croatia intinzandu-se pe mai mult de zece kilometri. Soferii astepta in jur de cinci ore pentru a putea trece de controlul la frontiera.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro