Accident in parcarea subterana a unui mall din Capitala. Trei tineri au fost raniti

Un accident cu trei raniti s-a produs vineri noaptea  in parcarea subterana a unui mall din Baneasa, informeaza postul Realitatea Tv.

Un barbat si o femeie au ajuns la spital dupa ce masina in care se aflau a fost lovita si rasturnata de un alt autoturism care circula cu viteza foarte mare. Soferul vinovat pentru producerea accidentului a fost ranit mai usor si a refuzat sa fie transportat la spital.

Doi tineri care plecau de la mall au trecut, azi-noapte, prin momente de groaza. Soferul incerca sa iasa din parcare, in marsarier, când un alt autoturism i-a lovit masina si a rasturnat-o. Soferul vinovat a sustinut ca i s-a blocat pedala de acceleratie a masinii.

Citeste si:  Accident de munca la Iasi: un muncitor a murit, alti doi sunt in stare grava 

“In fapt, cred ca masina nu avea nimic. A fost neatent. A facut o curba mult prea larga si l-a lovit pe celalalt care nu avea nicio vina. L-am identificat imediat pe cel care provocase accidentul: un pusti de vreo 20 si ceva de ani care era si deosebit de agresiv”, a declarat realizatorul tv Luis Lazarus martor la eveniment.

Soferul vinovat pentru producerea accidentului a fost ranit superficial si a refuzat sa mearga la spital. Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.

Sursa foto: realitatea.net