ACCIDENT in Prejmer – Brasov. Cinci oameni, intre care o femeie insarcinata, au ajuns la spital

Accident grav in Brasov

ACCIDENT GRAV IN JUDETUL BRASOV. Cinci persoane, intre care o femeie insarcinata in luna a opta, au fost ranite, duminica dupa-amiaza, in urma unui accident produs pe DN 10, in localitatea Prejmer, judetul Brasov, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal, traficul in zona fiind blocat pe ambele sensuri.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, accidentul a avut loc pe DN 10 Harman – Buzau, la ieșirea din localitatea Prejmer catre Teliu.

Din primele informații reiese ca unul dintre autoturisme a intrat pe contrasens, politistii facand in prezent cercetari la fata locului. in urma impactului, cinci persoane din cele doua masini au fost ranite.

Mondo News iti recomanda si: Groaza la Parada Junilor de la Brasov, trei oameni au fost raniti de cai

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov, Ciprian Nan, a declarat ca soferii celor doua autoturisme au ramas incarcerati, iar alti trei pasageri, intre care si o femie insarcinata in luna a opta, au fost raniti.

Conform sursei citate, toate victimele sunt constiente. La locul accidentului au ajuns doua echipaje SMURD, doua ambulante, precum si doua echipaje de descarcerare. La ora transmiterii acestei stiri, circulatia in zona producerii accidentului este blocata pe ambele sensuri, fiind deviata pe rute alternative.

O femeie din Capitala a fost ranita dupa ce i-au cazut in cap bucati de tencuiala desprinse dintr-un bloc