Accident in Timis, mama a murit sub ochii fiicei dupa ce a fost lovita de o soferita incepatoare

Un grav accident rutier s-a produs in judetul Timis.  O femeie si fiica ei au fost lovite de un autoturism condus de o soferita incepatoare, din pacate mama a murit chiar sub ochii fetei de 11 ani. 

Potrivit RTV, mama si fiica mergeau spre casa pe marginea drumului, iar femeia in varsta de 52 de ani a fost lovita in plin de un autoturism.

“Mama si fiica se aflau pe marginea drumului, veneau catre casa. S-au dus la alimentara ca sa cumpere. Cele doua erau pe un drum ingust unde nu exista trotuar”, a declarat un martor la accident.

Femeia aflata la volan, in varsta de 20 de ani, sustine ca cele doua i-au iesit in fata si nu le-a mai putut evita. “Mi-au aparut pe partea carosabila. Am incercat sa evit o masina care era in depasirea mea, dar nu am mai putut”, a declarat soferita.

Politistii fac cercetari pentru a afla cine este vinovat de producerea tragediei, iar soferita risca sa fie cercetata pentru ucidere din culpa. Familia acesteia sustine ca este dispusa sa o adopte pe fetita care acum a ramas fara mama. Tatal fetei a parasit-o in urma cu doar cateva luni.