ACCIDENT in Timis: O femeie a murit, dupa ce o masina s-a izbit de un microbuz de transport marfa

O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite, sambata, dupa  ce masina condusa de o femeie s-a ciocnit, la pasajul peste calea ferata de pe centura Lugojului, judetul Timis cu un microbuz de transport marfa, circulatia fiind intrerupta aproximativ o ora.

Potrivit politistilor din Timis, o femeie in varsta de 42 de ani a murit, sambata, dupa ce a pierdut controlul masinii la volanul careia se afla si s-a izbit de un microbuz de transport marfa care circula regulamentar pe centura municipiului Lugoj.

Femeia conducea spre Timisoara, iar la pasajul peste calea ferata de pe centura Lugojului aceasta a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens. Masina s-a izbit puternic de un microbuz de transport marfa, inmatriculat in Bulgaria, care circula regulamentar.

Femeia a murit pe loc, fiind scoasa dintre fiarele contorsionate de o echipa de pompieri de la descarcerare. Totodata, doua persoane din microbuz au fost transportate la Spitalul Municipal Lugoj, cu o ambulanta, pentru investigatii medicale, fiind ranite uor.

sursa foto: citynews.ro