ACCIDENT in Vaslui. Patru persoane au fost ranite, dupa ce un sofer baut a pierdut controlul volanului

Patru persoane au fost ajuns la spital, sambata seara, in urma unui accident petrecut pe un drum national din Vaslui in care au fost implicate patru masini, soferul care a provocat evenimentul rutier fiind depistat de catre politisti cu o alcoolemie de 0,4 la mie, transmite Mediafax.

Potrivit primelor informatii oferite de politisti, accidentul a avut loc la iesirea din municipiul Vaslui, pe drumul national DN 24, dupa ce soferul unei masini, un tanar de 29 de ani din Cluj, a pierdut controlul asupra directiei intr-o curba deosebit de periculoasa din cauza neadaptarii vitezei la un carosabil usor umed.

In consecinta, masina condusa de clujean a parasit soseaua pe sensul opus de mers si a lovit in plin doua autoturisme parcate in afara drumului, dupa care a revenit pe carosabil, unde a lovit frontal o alta masina care circula regulamentar pe contrasens.

“In urma accidentului, atat soferul din Cluj, cat si cei doi pasageri, de 28 si 33 de ani, din autoturismul condus de acesta au fost raniti, fiind preluati de ambulante si transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui. Totodata, soferul masinii care circula regulamentar, un barbat de 64 de ani, a ajuns la aceeasi unitate medicala pentru acordarea de ingrijiri medicale”, a declarat, sambata, corespondentului Mediafax purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Mihaela Straub.

Imediat dupa producerea accidentului, soferul de 29 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,4 mg/litru alcool pur in aerul expirat.

Politistii vasluieni au intocmit dosar penal pe numele tanarului din Cluj pentru vatamare corporala din culpa.