Accident la Aciliu, judetul Sibiu. GALERIE FOTO. Traficul pe DN1 a fost oprit peste o ora, o femeie este grav ranita

Un grav accident s-a produs, vineri seara, in localitatea Aciliu din judetul Sibiu. Din cauza unei coliziuni intre doua autoturisme, circulatia rutiera pe DN1 Sibiu – Saliste a fost intrerupta mai bine de o ora pe ambele sensuri, in zona localitatii la kilometrul 333.

O femeie a fost grav ranita, iar alte trei persoane au suferit rani usoare. Vedeti FOTO de la locul accidentului la sfarsitul acestui articol.

Cele doua autoturisme s-au ciocnit frontal, unul dintre soferi angajandu-se intr-o depasire fara sa se asigure. O femeie in varsta de 45 de ani a suferit un traumatism toracic sever si se afla in stare grava la spital. Celelalte persoane ranita se afla in stare stabila.

“Pacienta a juns in stare detsul de grava la noi, este cu un traumatism toracic sever, fracture costale multiple, un traumatism abdominal. La prima examinare am gasit sange in jurul ficatului si a splinei, ramane sa examinam in continuare sa vedem sursa sangerarii.“ a declarat dr. Constantin Rosca, sef al Serviciului de Urgenta de la Spitalul Judetean Sibiu, pentru presa locala. 

In celalalt autoturism se afla un cuplu care mergea spre Belgia. Soferul, cetatean belgian, sustine ca nu a putut evita impactul dupa ce soferul masinii care circula din sens opus a intrat intr-o depasire. 

Politistii au demarat cercetarile in acest caz pentru a stabili care au fost cauzele care au dus la producerea accidentului. Soferul din vina caruia s-a produs accidentul se va alege cu dosar penal pentru savarsirea infactiunii de vatamare corporala din culpa.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca vineri seara, incepand cu ora 20:30, traficul rutier blocat a fost reluat in conditii normale, pe DN1 Sibiu – Saliste( judetul Sibiu).

Foto: Mondo News