ACCIDENT la VASLUI: Un tanar a vazut MOARTEA, dupa ce a intrat cu ATV-ul intr-un BMW

Un tanar de 18 ani din comuna Costesti, judetul Vaslui, a ajuns in STARE GRAVA la spital, dupa ce a fost implicat intr-un accident de circulatie pe un drum comunal.

Luni seara, in jurul orei 22, Florin Guzumas (18 ani), din comuna Costesti conducea un ATV din directia Costesti catre Chitcani, iar la un moment, pe fondul vitezei excesive a intrat frontal intr-un autoturism BMV condus din sens opus de Mihai Bostan (28 ani), domiciliat in localitatea Chitcani, anunta adevarul.ro.

Bostan le-a spus politistilor ca nu l-a observat pe tanarul de 18 ani, ATV-ul aparandu-i pur si simplu in fata. In urma impactului, conducatorul ATV-ului a fost grav ranit, fiind transportat in coma de gradul patru la clinica din Iasi, prognosticul medicilor fiind unul rezervat.

Citeste si: FOTO SOCANT! Ce s-a intamplat la cateva SECUNDE dupa ce aceasta POZA a fost facuta!

Din verificarile efectuate de politisti a rezultat faptul ca Florin Guzumas nu poseda permis de conducere, ATV nu era inmatriculat, iar in momentul producerii accidentului acesta nu purta casca de protectie.

De asemenea, soferul era sub influenta bauturilor alcoolice in momentul producerii accidentului. In urma testarii cu aparatul alcooltest, rezultand o valoare de 0,65 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Citeste si: Un COPIL de patru ani a CAZUT intr-o FANTANA, in judetul Olt

In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul fara permis de conducere, conducerea unui vehicul neinmatriculat, respectiv conducerea unui vehiculul de catre o persoana aflata sub influenta alcoolului.

Sursa foto: adevarul.ro