Accidentul lui MAICON, surprins in imagini SOCANTE. FOTO – VIDEO

ACCIDENT MAICON: Maicon de Oliveira, fostul atacant de la Steaua, a murit, sambata, intr-un tragic accident rutier, produs pe fondul vitezei excesive, la Dontetk – Ucraina. Presa din Ucraina a publicat imagini de-a dreptul socante cu accidentul fotbalistului de origine braziliana, produs pe Bulevardul Lenin din Dontetk.

Maicon de Oliveira conducea un autoturism marca Hyundai Elantra primita de la clubul Sahtior Donetk. Fotbalistul, in varsta de 25 de ani, a intrat pe contrasens, s-a izbit frontal cu un autoturism marca Skoda Superb, in urma impactului masina fostului jucator de la Steaua izbindu-se intr-un stalp. 

ACCIDENT MAICON: Maicon s-a lovit cu capul de stalp, creierul fiindu-i practic distrus. In urma analizelor medico-legale, medicii au constatat ca fotbalistul a suferit leziuni craniene multiple, care i-au cauzat moartea. Politistii au dezvaluit ca acul vitezometrului masinii in care se afla Maicon s-a oprit la 110 km/h.

Soferul care se afla in masina care circula regulamentar a fost si el grav rani, dupa ce a suferit multiple fracturi. Barbatul, in varsta de 30 de ani, este internat in stare grava la spital. 

Afla aici mai multe detalii despre accidentul in care a murit Maicon

ACCIDENT MAICON: Maicon Pereira de Oliveira a jucat la Steaua in returul editiei de campionat 2010-2011. Chiar daca a marcat de 3 ori in campionat (un gol cu Otelul Galati si o „dubla” cu Sportul Studentesc), nu a fost cumparat definitiv de la Volin Lutk, caruia Gigi Becali trebuia sa-i achite 800 de mii de euro in schimbul sau. In 2012, Sahtior Donetk l-a achizitionat de la Volin Lutk, apoi l-a imprumutat pe rand la Zoria Lugansk si Illichivets Mariupol.

ACCIDENT MAICON: “Sahtior anunta cu tristete ca fotbalistul Maicon Pereira de Oliveira a murit intr-un tragic accident rutier la Donetk. A fost un fotbalist talentat, un baiat deschis si prietenos. Maicon iubea viata si stia sa vada partea pozitiva a lucrurilor. In mod tragic si absurd, moartea ne-a luat de langa noi o persoana minunata. Maicon avea doar 25 de ani. Este o veste teribila pentru noi. Sahtior transmite condoleante familiei si prietenilor lui Maicon. Odihneasca-se in pace “, a scris Sahtior pe site-ul oficial.

LOCUL IN CARE A MURIT MAICON