Accident Michael Schumacher: Daca se va mai trezi vreodata nu va mai fi Schumacher

Douazeci de zile s-au scurs de la groaznicul accident suferit de Michael Schumacher pe partia de sky din Franta. De atunci si pana in prezent, medicii si-au dat cu parerea asupra starii fostului septuplu campion din Formula 1, insa anuntul facut, joi, de un doctor britanic a ingrozit pe toata lumea.

Conform publicatiei Huffington Post, medicul Richard Greenwood de la University College London Hospital a declarat, dupa ce a studiat indeaproape tot ceea ce s-a intamplat in cazul fostului pilot, ca numai o minune ar putea sa il mai salveze pe Michael Schumacher, dar cel mai probabil „daca va supravietui, cu siguranta nu va mai fi Schumacher”.

“Schumacher ar putea sa ramana in coma pentru totdeauna” au notat si jurnalistii publicatiei germane Focus dupa ce jurnalistii s-au consultat cu o serie de specialisti in domeniu. In plus, Bild anunta ca situatia lui Schumacher este un grava incat nu exista planuri pentru scoaterea lui din coma. Doctorii au inceput testele pe creierul lui Michael Schumacher pentru a vedea ce parte a fost cea mai afectata. O mica parte din craniul germanului a fost scoasa pentru a mai reduce din presiunea din cutia craniana, potrivit unei publicatii elvetiene.

Sursa foto: bild.de