ACCIDENT MICHAEL SCHUMACHER: Ultimele noutati despre starea campionului mondial, doctorii sunt optimisti

Michael Schumacher se afla in continuare in procesul de trezire din coma indusa, a declarat, vineri, managerul sportivului, Sabine Kehm.

Declaratia lui Kehm vine pe fondul ultimelor vesti publicate in media care au sustinut ca incercarile de a-l trezi pe septuplul campion mondial au fost oprite din cauza complicatiilor, informeaza The Independent. Managerul a spus ca aceste informatii nu sunt veridice si confirma ca medicii continua procesul, care poate dura mai multe luni de zile.

Citeste si: ACCIDENT MICHAEL SCHUMACHER: Gest DISPERAT al sotiei campionului mondial

“Michael este inca in faza de trezire. Situatia nu s-a schimbat. Orice informatie medicala care apare in presa si nu este confirmata de echipa de doctori care il trateaza pe Michael sau de catre managerii sai nu este valida”, a declarat Sabine Kehm.

Jurnalistii din Italia au scris, de curand, ca fostul campion mondial de Formula 1 respira singur si poate auzi vocile apropiatilor.

Michael Schumacher se afla in coma indusa din data de 29 decembrie, iar de atunci a suferit doua operatii pentru a i se reduce presiunea craniana si a i se indeparta cateva hematoame.

Sursa foto: bild.de