Accident Michael Schumacher: Un prieten bun al sportivului ii pune la zid familia

Un bun prieten al lui Michael Schumacher critica aspru decizia familiei de a furniza destul de putine informatii despre starea de sanatate a sportivului care se afla de aproape doua luni in spitalul francez din Grenoble.

Doctorul american Gary Hartstein, un prieten bun cu Michael Schumacher, este suparat pe lipsa de transparenta si pe greutatea cu care sunt furnizate informatii despre fostul campion mondial de Formula 1. Acesta le reproseaza medicilor si familiei lui Schumacher ca nu se gandesc la milioanele de fani care stau cu sufletul la gura.

“Trebuie sa recunosc, am ramas perplex de linistea de la Grenoble. Este destul de clar ca fanii lui Michael Schumacher incep sa simta ca atasamentul si pasiunea pe care le-au aratat fata de eroul lor nu mai inseamna nimic. Vad furie, dezamagire si frustrare. Altii vorbesc despre ‘respectarea intimitatii’, dar este frustrant sa ni se ceara asa ceva”, a spus Hartstein, potrivit ziare.com.

Citeste si: Accident Michael Schumacher: Anunt inspaimantator despre starea de santate a multiplului campion mondial de Formula 1. Vezi ce au decis medicii!

“Nu inteleg cum aceasta situatie il ajuta pe Michael sau pe familia sa. Este total nedrept ce fac fata de oamenii care l-au facut pe Michael celebritatea care este astazi. Oamenii care au vibrat la victorii, care au fost tristi de infrangerile sale. Acesti oameni merita sa stie! De ce Dumnezeu ingrijorarea lor nu conteaza?”, a mai spus Hartstein.

Michael Schumacher s-a accidentat grav la schi pe 29 decembrie, anul trecut. Multiplul campion mondial se afla pe o partie de schi din Franta, cand a cazut si s-a lovit cu capul de o piatra. Schumacher a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii. El se afla in coma si astazi.

Sursa foto: bild.de