Accident Muntenegru: Al doilea sofer al autocarului a iesit din coma

Al doilea sofer al autocarului implicat in accidentul petrecut in Muntenegru, la sfarsitul lunii iunie, a iesit din coma, transmite RTV.

Soferul nu se afla la volanul autocarului in momentul producerii accidentului, iar in urma tragediei rutiere, a fost grav ranit, suferind un traumastism cranian grav. 

Televiziunile de stiri, care citeaza surse medicale, sustin ca desi a iesit din coma, barbatul nu este constient. Medicii s-au declarat rezervati cu privirea la evolutia starii sale de sanatate.

Reamintim ca un autocar plin cu turisti romani s-a prabusit, pe 23 iunie, intr-o rapa adanca de 40 de metri, situata la 30 de km de Podgorica, Muntenegru. 18 romani murit, iar 29 au fost raniti.

Soferul a intrat pe contrasens la iesire dintr-un tunel rutier, incercand sa evite niste copii care circulau pe marginea benzii sale de mers. Pe fondul carosabilului umed si al vitezei neadaptate la conditiile de drum, soferul a pierdut controlul autocarului, a rupt parapetul de protectie de marginea drumului si a cazut intr-o prapastie adanca de circa 50 de metri.