Femeia care a supravietuit accidentului de elicopter din Mures, salvata de un tractorist

elicopter-prabusit-mures

Femeia care a supravietuit accidentului de elicopter de la Taureni, judetul Mures, a fost salvata de un tractorist aflat in zona. Prefectul de Mures, Corneliu Grosu, a tinut sa-l mentioneze in declaratiile sale publice, felicitandu-l pentru gestul facut.

Potrivit prefectului, tractoristul a lasat totul balta si a pornit catre locul accidentului, salvand-o pe femeie. “Tractoristul si-a lasat totul, a sarit in apa si a scos femeia care a supravietuit. Tin sa-l felicit”, a declarat prefectul Grosu.

Reamintim ca elicopterul apartinand omului de afaceri Sorin Terbea s-a prabusit, luni seara, in lacul Taureni. In aparatul de zbor se aflau sase persoane, dintre care cinci au murit, respectiv omul de afaceri Sorin Terbea, trei oameni de afaceri din Germania si pilotul. Femeia supravietuitoare se pare ca ar lucra la compania detinuta de Sorin Terbea.

Prefectul de Mures a mai precizat ca au fost sistate cautarile, luni seara, din motive de securitate pentru scafandri, insa vor fi reluate marti dimineata, la ora 06.30. El a mai declarat ca il stia pe Sorin Terbea, pe care l-a catalogat drept “un personaj important al vietii economice din Targu Mures.

“Da, il cunosteam (pe Terbea – n.r.). Sunt la locul accidentului. A murit si o familie din Germania, pilotul era din Serbia. Il cunosteam pe d-nul Terbea pentru ca este un personaj important al vietii economice din Tg. Mures. Avea de multe ori aceasta placere de a se misca in judet cu elicopterul personal. Am ordonat sistarea cautarilor din motive de securitate pentru scafandri. Zona este greu accesibila. Pe fundul lacului se afla 60 de cm de mal. Dimineata, la 06.30, vom reincepe cautarile. Este vorba despre un german”, a declarat prefectul de Mures.