ACCIDENT pe DN 2: Un MORT si un RANIT dupa ce o masina a lovit un PORC iesit pe sosea

O persoana a MURIT, iar alta a fost grav RANITA in urma unui accident produs pe DN 2 B Buzau – Braila, dupa ce o masina a lovit un PORC iesit pe sosea, soferul pierzind controlul directiei si intrand cu autovehiculul pe contrasens, transmite Mediafax. 

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Buzau, comisar sef Florina Crucianu, ACCIDENTUL a avut loc pe DN 2 B Buzau – Braila, in afara localitatii Galbinasi.

CITESTE SI: Tramvai SARIT DE PE SINE, in Pasajul Victoriei

Din primele informatii, ACCIDENTUL  s-a produs dupa ce soferul unui autoturism Skoda, cu numar de Galati, in varsta de 26 de ani, a pierdut controlul volanului dupa ce masina a lovit un PORC care a intrat de pe camp pe sosea, in imprejurari neelucidate inca. Masina a intrat apoi pe contrasens, unde s-a ciocnit extrem de violent cu un autoturism Dacia Logan la volanul caruia se afla un barbat de 59 de ani, din Buzau, angajat la Spitalul Judetean.

In urma coliziunii, ambii soferi au ramas incarcerati in masini, fiind necesara interventia echipajului de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Buzau. Soferul autoturismului Skoda a fost grav ranit, fiind transportat de urgenta la Spitalul Judetean Buzau, in timp ce soferul masinii Logan a DECEDAT.

CITESTE SI: O FEMEIE a MURIT dupa ce a fost LOVITA de un TIR in Sectorul 2 din CAPITALA

Traficul pe DN 2 B Buzau – Braila a fost blocat doua ore din cauza ACCIDENTULUI, timp in care in zona s-au format coloane de masini de mai multi kilometri. Pe camp, la mica distanta de locul producerii ACCIDENTULUI, a fost gasit un alt porc. Politistii fac ancheta pentru a stabili dinamica producerii accidentului si modul in care au ajuns animalele pe sosea.

Sursa foto: realitatea.net