Accident pe DN7, doi politisti si un suspect, raniti in judetul Arges

Un grav accident rutier s-a produs, marti dimineata, pe DN7, in localitataea Moraresti din judetul Arges, in urma caruia doi politisti si un o persoana cercetata in mai multe dosare au fost raniti.

Doi politisti si o persoana cercetata in mai multe dosare pe care acestia o insoteau pentru o expertiza psihiatrica la IML in Bucuresti au fost raniti, dupa ce autospeciala de politie in care se aflau s-a ciocnit cu un TIR, pe DN 7, in judetul Arges, transmite Mediafax.

Autospeciala care apartine unui post de politie din cadrul Inspectoratului Judetean Valcea circula catre Bucuresti, in masina aflandu-se doi politisti si o persoana pe care acestia o duceau in Capitala, pentru o expertiza la Institutul National de Medicina Legala “Mina Minovici”.

In urma impactului, ambii politisti, dar si persoana pe care acestia o insoteau au fost raniti, fiind transportati la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti. Toti cei trei raniti erau constienti in momentul in care au fost preluati de ambulante pentru a fi transportati catre spital.

Purtatorul de cuvant al Politiei Valcea, Alina Teodorescu, a declarat ca echipajul de politie se afla in misiune si insotea catre Bucuresti o persoana care este cercetata in mai multe dosare penale si in cazul careia judecatorul a dispus efectuarea unei expertize psihiatrice la Institutul National de Medicina Legala “Mina Minovici”.