ACCIDENT pe LACUL SNAGOV. BARBATUL DISPARUT a fost GASIT MORT. UPDATE

ACCIDENT LACUL SNAGOV. Cinci OAMENI au fost RANITI, iar o PERSOANA este data DISPARUTA, dupa ce doua AMBARCATIUNI s-au CIOCNIT, sambata seara, pe LACUL SNAGOV. Victimele au fost transportate la spital, iar una dintre ele se afla in STARE GRAVA.

UPDATE: 12.00: Cele cinci victime de pe LACUL SNAGOV, dupa ce doua AMBARCATIUNI s-au CIOCNIT, au varste cuprinse intre 28 si 37 ani, iar PERSOANA DISPARUTA, un barbat in varsta de 60 ani, a fost gasit MORT a anuntat duminica, DANIEL VASILE, purtator de cuvant al ISU Bucuresti.

Una dintre persoanele RANITE este o FEMEI si se afla in COMA, a mai spus purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti.

STIRE INITIALA

ACCIDENT LACUL SNAGOV. Scafandrii ISU continua cautarile pentru cea de-a sasea persoana, a declarat Daniel Vasile, purtator de cuvant al ISU Bucuresti, la Digi 24. Dintre cele cinci VICTIME RECUPERATE, patru au fost transportate la Spitalul de Urgenta Floreasca si la Elias, a cincea refuzand internarea. Victimele au TRAUMATISME CRANIO-CEREBRALE si MEMBRE RUPTE, informeaza postul B1 Tv.

DANIEL VASILE a precizat ca operatiunea de cautare este ingreunata de vizibilitatea redusa. Pompierii veniti la fata locului au gasit o epava la aproximativ 200 de metri de mal, la 6 metri adancime.

ACCIDENT LACUL SNAGOV. RAED ARAFAT a declarat, intr-o interventie telefonica pentru sursa citata, ca sunt sanse mici ca persoana disparuta sa mai fie gasita in viata. Din primele informatii reiese ca accidentul s-a produs din cauza vitezei.