ACCIDENT PRAHOVA: O persoana a MURIT si alte trei sunt grav RANITE dupa ce un microbuz a luat foc

O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, miercuri dimineata, pe un drum din judetul Prahova, dupa ce microbuzul in care se aflau a derapat, cel mai probabil din cauza poleiului, a iesit de pe carosabil si s-a izbit de un copac, luand foc.

Potrivit datelor furnizate de reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, accidentul a avut loc in apropierea orasului Urlati, pe drumul judetean 102 C, cel mai probabil din cauza poleiului, insa cauzele nu au fost stabilite cu exactitate.

CITESTE SI: ACCIDENT CARAS-SEVERIN: TREI persoane au MURIT, alte doua au fost grav RANITE

Conform sursei citate, soferul microbuzului a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul a iesit de pe sosea si s-a izbit violent de un copac, dupa care motorul masinii a luat foc, flacarile fiind stinse inainte de a cuprinde toata masinaIn urma impactului, o persoana si-a pierdut viata, iar alte trei au fost ranite.

CITESTE SI: ACCIDENT GRAV pe DN7: O persoana a MURIT, iar alte doua sunt GRAV RANITE 

Politistii au stabilit ca microbuzul nu era folosit pentru transportul regulat de persoane. Politistii din Prahova le recomanda soferilor sa circule cu prudenta si sa adapteze viteza la conditiile de trafic, intrucat miercuri dimineata pe mai multe tronsoane de drum din judet carosabilul este acoperit de polei.

Sursa foto: observatorulph.ro