Accident de tren in Vaslui. Patru oameni au murit sub rotile trenului Iasi – Bucuresti. UPDATE

Accident grav in Vaslui. Un tren IR care circula de la Iasi la Bucuresti a lovit o masina marca Logan, duminica seara, patru oameni au murit in urma impactului. Accidentul s-a produs cu putin inainte de ora 18.00, transmite corespondentul Mondo News.

UPDATE ORA 18.40: Potrivit ultimelor informatii, accidentul s-a produs la ora 17.50 in zona Vaslui – Balteni si, desi la inceput se stia ca trei persoane au decedat, numarul victimelor a crescut la patru. 

“Trenul IR 1666 Iasi – Bucuresti a lovit in zona Vaslui – Balteni intr-o zona de trecere fara bariera, dar semnalizata, autoturismul marca Logan, cu numarul de inmatriculare GL 67 DAN. Patru persoane au murit, respectiv doi barbati si doua femei. Locomotiva este avariata”, ne-a transmis corespondentul Mondo News. Semnalele luminoase si sonore functionau la momentul producerii accidentului.

Potrivit primelor informatii, o masina nu a acordat prioritate la trecerea la nivel cu calea ferata si efectiv a fost spulberata de tren. Primele date indica faptul ca in masina erau trei persoane.

Pasagerii aflati in masina sunt incarcerati, un echipaj de la descarcerare se afla pe drum spre locul producerii accidentului.

Politistii au demarat cercetarile la fata locului. Circulatia feroviara in zona a fost oprita.

vom reveni cu detalii

Citeste si: Accident teribil pe Podul Pipera in aceasta dimineata, soferul are piciorul sectionat