ACCIDENT RUSIA: 12 cadavre au fost descoperite intr-un lac dupa prabusirea unui elicopter

Douasprezece CADAVRE au fost gasite de catre scafandri rusi, in urma PRABUSIRII, in noaptea de sambata spre duminica, a unui ELICOPTER, la bordul caruia se aflau oficiali regionali de rang inalt, intr-un lac, in nord-vestul Rusiei, au anuntat autoritatile locale, citate de Mediafax.

ELICOPTERUL, de tip Mi-8, avea la bord 18 persoane, inclusiv cinci membri ai echipajului, atunci cand s-a PRABUSIT in lacul Munozero, in regiunea Murmansk.

Cadavrele celor 12 persoane au fost scoase la suprafata, iar cercetarile continuau luni, potrivit autoritatilor regionale, citate de agentia Itar-Tass. Noua CADAVRE au fost IDENTIFICATE, intre care si cel al lui Serghei Skomorohov, adjunctul guvernatorului regiunii Murmansk.

Citeste si: Accident tragic in Rusia: Un autobuz plin cu copii s-a rupt in doua! 

ELICOPTERUL transporta oficiali regionali si oameni de afaceri, intre care si conducatorul firmei ruse specializate in fosfati, Apatit, Aleksei Grigoriev, si adjunctul sau, Konstantin Nikitin. Doar doua persoane au supravietuit ACCIDENTULUI si au fost spitalizate, a anuntat Comitetul de ancheta.

Cei doi supravietuitori au fost gasiti plutind pe lac, legati in scaune, de catre pescari, a declarat pentru AFP Denis Pusin, un purtator de cuvant al administratiei regionale Murmansk. Anchetatorii apreciaza ca ACCIDENTUL ar fi putut sa fie cauzat de o defectiune tehnica a ELICOPTERULUI sau de conditii meteorologice nefavorabile.

Citeste si: SAPTE MORTI dupa PRABUSIREA unui AVION in SUA

Sursa foto: timpul.md