Accident rutier cu patru MORTI in Caras-Severin. Soferul A ADORMIT la volan!

Patru persoane SI-AU PIERDUT VIATA intr-un grav ACCIDENT RUTIER produs vineri dimineata pe DN 6, intre localitatile Slatina-Timis si Caransebes. Din primele cercetari, se pare ca soferul vinovat A ADORMIT la volan si a intrat pe contrasens intr-un TIR.

Potrivit sefului Politiei Rutiere Caras Severin, Decebal Davidoiu, ACCIDENTUL a avut loc la ora 4.30, vineri dimineata. Pe fondul OBOSELII, soferul unui Ford Galaxy, cu numere de Bulgaria, a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un TIR care circula regulamentar, a mai spus acesta.

Citeste si: ACCIDENT GRAV IN BUCURESTI INTRE O MASINA A POLITIEI SI DOUA LIMUZINE DE LUX

In urma impactului PATRU PERSOANE, o femeie si trei barbati din autoturismul Ford, SI-AU PIERDUT VIATA.

“ACCIDENTUL s-a produs pe o portiune dreapta de drum in conditiile in care ploua usor. Toate persoanele aflate in autoturism nu au supravietuit impactului. Oamenii veneau din strainatate. Din documentele gasite la fata locului se pare ca toate persoanele DECEDATE sunt de loc din judetul Mehedinti”, a declarat cms.sef. Decebal Davidoiu, seful Serviciului de Politie Rutiera Caras Severin, citat de resita.ro.

Citeste si: ACCIDENT PE DN1: PATRU PERSOANE, RANITE

Circulatia in zona a fost perturbata si timp de mai multe ore s-a circulat pe o singura banda, pe sensul de mers Timisoara-Orsova. Politistii mai spun ca soferul Tirului nu a fost ranit in ACCIDENT, insa a fost dus la spital pentru prelevare de probe biologice.