ACCIDENT RUTIER pe Autostrada Soarelui: Noua MASINI s-au CIOCNIT din cauza ghetii de pe asfalt

ACCIDENT RUTIER pe Autostrada Soarelui. Noua masini s-au ciocnit pe autostrada A2 Bucuresti – Constanta, intre kilometrul 44 si 45, din cauza grindinei cazute pe carosabil. Stratul de gheata  masura aproximativ 15 centimetri. Traficul a fost  deviat pe Autostrada A2, de la kilometrul 65, pe DN3, catre Bucuresti.

Accidentul a avut loc in jurul orei 14.15, deoarece carosabilul a fost acoperit de un strat gros de aproximativ 15 cm de apa si gheata, format in urma precipitatiilor abundente, care au cazut sub forma de grindina, potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

Citeste si: ACCIDENT GRAV in judetul Olt. O persoana a murit. UPDATE

ACCIDENT RUTIER pe Autostrada Soarelui. Soferii sunt sfatuiti sa circule cu viteza redusa, adaptata permanent conditiilor concrete de drum si trafic, iar cei care incheie coloanele de autovehicule trebuie sa puna in functiune luminile de avarie, pentru a-i avertiza pe cei ce se apropie cu viteza, din spate, sa incetineasca si, dupa caz, sa opreasca in timp util, evitandu-se astfel producerea de accidente.

Citeste si: ACCIDENT GRAV pe DN73 A: Sase persoane au fost ranite dupa ce un microbuz a intrat intr-o cisterna