A murit la doar 19 ani intr-un accident incredibil produs in localitatea Nocrich judetul Sibiu

Accident grav in Sibiu

Un tanar de 19 ani din localitatea sibiana Nocrich a murit, duminica dimineata, dupa ce masina pe care o conducea a lovit un cap de pod si s-a rasturnat, dupa care a luat foc, alti trei tineri care se aflau in masina reusind sa iasa inainte de incendiu, dar suferind fracturi si arsuri.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Luciana Baltes, a declarat, duminica, pentru corespondentul Mediafax ca accidentul s-a produs pe drumul judetean 106, intre localitatile Nocrich si Hosman.

“O masina condusa de un tanar de 19 ani a lovit puternic un cap de pod, dupa care s-a rasturnat, cazand pe plafon. in masina se aflau patru persoane. Trei au reusit sa iasa, insa soferul a fost incarcerat si masina a luat imediat foc. soferul a decedat”, a declarat Luciana Baltes.

Citeste si: Tragedie rutiera, in aceasta dimineata, in judetul Arges

Potrivit acesteia, soferul era din localitatea Nocrich. Luciana Baltes a precizat ca, pana la ora transmiterii acestei stiri, nu a fost stabilita cu exactitate cauza accidentului.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu, Biana Sabau, a declarat, la randul sau, ca la locul accidentului s-au deplasat trei echipaje SMURD si un echipaj de pompieri.

Medicii au constatat ca doi dintre tinerii care au scapat cu viata din accident au suferit fracturi la membre, iar cel de-al treilea arsuri de gradele doi si trei, toti trei fiind transportati la Spitalul Judetean Sibiu.