ACCIDENT soldat cu TREI MORTI la Miercurea Ciuc

O femeie si trei politisti au murit sambata la Miercurea Ciuc dupa un accident in care masina oamenilor legii a ajuns pe trotuar.

O femeie a murit, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, dupa ce a fost lovita de o masina in care se aflau trei politisti si care a ajuns pe trotuar. In urma accidentului si-au pierdut viata si doi dintre politisti. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Harghita, Gheorghe Filip, accidentul a avut loc in jurul orei 08.30, la intersectia strazilor Brasovului cu Patinoarului din Miercurea Ciuc, unde un autoturism in care erau trei politisti aflati in timpul liber a ajuns pe trotuar, unde a lovit o femeie. Ulterior, autoturismul a ajuns pe trotuar, apoi a lovit un stalp de electricitate. Cel de-al treilea politist, care se afla pe bancheta din spate a autoturismului, a fost ranit, fiind transportat cu o ambulanta la Spitalul Judetean din Miercurea Ciuc.

Citeste si:  Batrana cazuta pe sinele de metrou la statia Constantin Brancoveanu 

Femeia decedata avea 53 de ani si era din orasul Vlahita, iar politistii lucrau la Politia Miercurea Ciuc, soferul fiind angajat al Serviciului Rutier. Cei care si-au pierdut viata aveau 35 si 38 de ani, iar politistul ranit are 24 de ani. Ei lucrasera in schimbul de noapte, iar in momentul producerii accidentului iesisera din serviciu si se intorceau catre casa.

In urma accidentului a fost deschisa o ancheta pentru a stabili cauzele producerii acestuia, una dintre primele ipoteze fiind viteza excesiva.