ACCIDENT SPANIA: MAE nu spune daca victimele sunt ROMANI

Ministerul Afacerilor de Externe al Romaniei este la curent cu ACCIDENTUL din Spania, dar nu precizeaza clar daca este vorba de cetateni ROMANI printre victime sau care este numarul acestora, informeaza realitatea.net.

“Consulatul de la Castellon cunoaste situatia privind accidentul survenit in cursul serii pe autostrada AP-7m in apropiere de localitatea Granja de Rocamora, provincia Alicante,fiind declansata procedura de cooperare cu autoritatile spaniole in vederea obtinerii de informatii cu privire la producerea ACCIDENTULUI cat si date despre cetatenia persoanelor implicate in ACCIDENT.

Citeste si: ACCIDENT IN SPANIA: 8 ROMANI AU MURIT

Reprezentantii Consulatului Romaniei de la Castellon de la Plana s-au deplasat la locul ACCIDENTULUI si se afla in contact permanent cu atoritatile competente spaniole. Biroul atasatului de afaceri interne al Romaniei la Madrid se afla in contact cu atoritatile politienesti spaniole in vederea identificarii persoanelor implicate in acest ACCIDENT rutier. Se mentine in continuare legatura cu autoritatile spaniole in vederea stabilirii identitatii persoanelor implicate in ACCIDENT”, se arata intr-un raspuns al MAE.

In schimb, toata presa din Spania, care relateaza despre ACCIDENT, sustin ca acestia sunt ROMANI.

ACCIDENT METROU MOSCOVA: DIRECTORUL METROULUI A FOST DEMIS

Sursa foto: diariovasco.com