ACCIDENT SPECTACULOS pe DN1. Traficul rutier este deviat. UPDATE

Un ACCIDENT SPECTACULOS a avut loc sambata dimineata pe DN1, la iesirea din Capitala, in zona magazinului Ikea.

UPDATE 11.00: Circulatia autovehiculelor a fost reluata in conditii normale, pe ambele sensuri de deplasare ale DN 1, la iesirea din municipiul Bucuresti, in zona magazinului Ikea, a anuntat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

UPDATE 9.45: Primele investigatii desfasurate la fata locului au evidentiat ca evenimentul s-a soldat numai cu pagube materiale, fara victime omenesti.

Pana la reluarea circulatiei in conditii normale, traficul de autovehicule este deviat pe sub pasajul rutier din zona magazinului Ikeea.

Conducatorii auto sunt sfatuiti sa circule cu atentie si sa respecte semnalele politistilor din trafic.

Trei masini s-au ciocnit dupa ce unul dintre autoturisme a sarit peste parapet si a ajuns pe contrasens. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, circulatia autovehiculelor este ingreunata pe ambele sensuri de deplasare ale DN 1, in zona in care a avut loc accidental.

Citeste si: Trafic DEVIAT pe DN1, la intrarea in Bucuresti!

La fata locului se afla politia rutiera care ia masuri pentru salvarea de vieti omenesti, limitarea pagubelor, preintampinarea producerii unor situatii mai grave, fluidizarea traficului si efectuarea cercetarilor ce se impun.

Citeste si: ACCIDENT RUTIER pe Autostrada Soarelui: Noua MASINI s-au CIOCNIT din cauza ghetii de pe asfalt

Politistii rutieri le recomanda tuturor conducatorilor auto care tranziteaza zona accidentului sa astepte in coloana, iar cand traficul se va relua, sa circule cu atentie sporita si sa respecte semnalele si indicatiile politistilor.

In cauza au fost sesizate si alte autoritati responsabile, pentru a interveni conform competentelor care le revin.