Accident suporteri Steaua: Opt oameni au fost raniti, doi dintre ei fiind in coma

Un accident teribil a avut loc in noaptea de marti spre miercuri la iesirea din statiunea Predeal. Un TIR scapat de sub control a intrat pe contrasens si a spulberat trei masini care circulau regulamentar. In urma coliziunii, opt persoane au fost ranite, doua dintre ele aflandu-se in coma. 

Toti cei raniti sunt suporteri ai Stelei din Ardeal care se intorceau acasa dupa ce au asistat la partida din Liga Campionilor dintre echipa ros-albastra si elvetienii de la FC Basel. 

Accidentul in care au fost implicati suporterii echipei Steaua s-a produs la iesirea din Predeal spre Azuga in momentul in care un TIR al carui sofer nu a adaptat mastodontul la conditiile de trafic a scapat controlul volanului si a intrat pe contrasens spulberand trei masini mici care circulau regulamentar. La fata locului au sosit patru ambulante SMURD si doua echipaje ISU.

Dintre cei opt raniti, doi se afla in coma, un copil in varsta de 11 ani si un barbat in varsta de 62 de ani, toti fiind transportati de urgenta la un spital din Brasov.

Sursa foto: realitatea.net