ACCIDENT TERIBIL in Cluj: O MASINA a fost LOVITA IN PLIN de un TREN de marfa

O MASINA condusa de un sofer de 20 de ani, in care se aflau si doi prieteni ai acestuia, a fost LOVITA IN PLIN in noaptea de miercuri spre joi de un TREN de marfa, in localitatea Livada din judetul Cluj.

Cei trei s-au salvat in ultima secunda dupa ce au reusit sa sara din autoturism. Soferul circula cu viteza si nu s-a asigurat la calea ferata. Dupa impact, cei doi pasageri, o fata si un baiat, au fugit de la locul accidentului.

Soferul, un tanar din Bistrita Nasaud, a imprumutat MASINA unui vecin si voia sa-si duca acasa cei doi prieteni. Nu s-a asigurat cand a trecut calea ferata, iar MASINA a fost LOVITA IN PLIN de un TREN de marfa.

Citeste si: CARAMBOL in centrul Bucurestiului: Cinci persoane au fost RANITE din cauza unui sofer care s-a aplecat dupa TELEFON

Soferul le-a spus politistilor ca a oprit la semnalul rosu al barierei, dar ca MASINA a pornit brusc si s-a oprit apoi fix pe sine.

Mecanicul locomotivei il contrazice si spune ca tanarul sofer a incercat sa forteze trecerea peste calea ferata, dar masina i s-a oprit pe sine.

Citeste si: ACCIDENT grav pe Autostrada Soarelui, la 3 km distanta de statia de taxare de la Fetesti

MASINA a fost LOVITA DE TREN pe sensul de mers spre Cluj-Napoca, dar in urma impactului a fost proiectata pe celalalt sens, provocand avarii la semnalele caii ferate, astfel incat traficul feroviar intre Gherla si Cluj-Napoca a fost oprit complet timp de aproape doua ore.

Politistii continua ancheta pentru a afla cauzele accidentului.

Sursa foto: dejeanul.ro