ACCIDENT TERIBIL la Iasi: O masina a CAZUT IN GOL intr-un PASAJ SUBTERAN

ACCIDENT TERIBIL la Iasi. Doua persoane au fost RANITE GRAV, marti, la Iasi, dupa ce autoutilitara in care se aflau  a cazut in gol de la zece metri, intr-un PASAJ SUBTERAN aflat in lucru.

Accidentul a avut loc marti, in jurul orei 16.00, la fata locului ajungand o unitate de descarcerare de la SMURD, care a reusit sa-l scoata abia dupa o ora pe unul dintre cei doi barbati aflati in autoutilitara, fiind nevoiti sa decoperteze plafonul intrucat masina a cazut intr-o groapa mai ingusta, sapata in pasajul in lucru.

“Unul dintre cei doi a avut nevoie de descarcere timp de o ora, in timp ce pe celalalt am reusit sa il extragem mai repede. Ambii sunt in investigatii, politraumatizate, primul, soferul, cel mai grav, de 42 de ani, a suferit un traumatism cranio-facial, unul toraco-abdominal si fracturi costale, iar cel de-al doilea este un barbat de 57 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral”, a declarat, marti, prof.dr. Diana Cimpoesu, medic primar UPU-SMURD, conform Mediafax.

Citeste si: Botosani: Adolescenta in COMA, dupa ce i-a cazut o bucata de TENCUIALA in cap

ACCIDENT TERIBIL la Iasi.Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi, autoutilitara Mercedes a cazut aproximativ zece metri in gol.

“Am fost solicitati sa intervenim pe Soseaua Pacurari, loc in care am fost anuntati ca s-ar fi produs un accident rutier. S-a constatat ca o autoutilitara a cazut de la o inaltime de aproximativ zece metri in pasajul aflat in contructie. Degajarea celei de-a doua victime de catre pompieri a fost destul de dificila, dat fiind locul ingust in care a cazut masina”, a declarat, marti, pentru corespondentul MEDIAFAX Silvia Spiridon, purtator de cuvant al ISU Iasi.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Iasi, accidentul s-a produs din cauza unei femei care conducea un autoturism Kia si care nu a acordat prioritate, masina sa intrand cu viteza in autoutilitara, care circula regulamentar in sensul giratoriu din zona Fundatie, din municipiul Iasi.

Citeste si: ACCIDENT GRAV in Olt: Doua persoane au MURIT dupa ce un tren a izbit un autoturism

ACCIDENT TERIBIL la Iasi.Pe numele femeii a fost deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, insa, potrivit reprezentantilor IPJ Iasi, in functie de evolutia starii de sanatate a celor doua persoane transportate la spital, poate fi schimbata incadrarea faptelor.